"Зробіть все, щоб син в армію не пішов ніколи". Рашист, який воює проти українського народу, передав своїй дружині останнє прохання (аудіо)

Окупанти, які відчули силу ЗСУ, готують передсмертні прохання своїм близьким. І знаєте, чого вони найбільше хочуть? Щоб їхні сини ніколи в житті не потрапили в російську армію. Про це свідчать нові перехопленні розмови загарбників, які є в розпорядженні СБУ, передають Патріоти України.

Як ось цей рашист, який телефонує своїй дружині:

- Как малой себя ведет?

- Да, ниче… Бабушке сказал, что ему 6 лет и он сам все решает.

- Сделайте так, чтобы он в армию не пошел.

- Как так сделать?

- Все делайте, чтобы он в армию не пошел! Как его начнут призывать, так мамку проси, пускай дядю Гену подключает. Скажи, пускай все сделает, чтобы его в армию не забрали! Это будет мое последнее… чего я хочу.

Окупант говорить, що з його роти залишилося 10 чоловік, але командування не хоче їх виводити з України. Тож розуміє, що їх тут просто "покладуть". Так і каже: "У нас два пути: либо 200-ым, либо 300-ым вернуться домой. Все...".

На заперечення дружини "Все будет хорошо и мы всех победим", каже: "….не слушайте новости. Ничего не слушайте, не смотрите. После 1 числа я понял, что ниче невозможно и ниче не будет".

Рашисти самі вибрали таку долю. Це вони прийшли на нашу землю, це вони вбивають наших людей, ґвалтують жінок і дітей. За це всі вони будуть покарані!

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...