Зробила свій вибір: Відома співачка відмовилася від російського громадянства заради України

Солістка групи YUKO Юлія Юріна розповіла, що отримала українське громадянство. Про це вона заявила в інтерв'ю програмі "Світське життя" з Катею Осадчою, передають Патріоти України.

За словами співачки, вона отримала посвідку на проживання в Україні. Вона зазначила, що документ вона робила три роки без будь-якої допомоги. Крім того, вона нагадала Сергію Притулі, що він обіцяв їй допомогти прискорити отримання українського громадянства.

Варто зазначити, що все почалося з того, що група YUKO брала участь у Національному відборі на Євробачення 2019. Тоді Притула на сцені запитав у Юлії, якщо їх група переможе у нацвідборі, чи вона хоче отримати українське громадянство, враховуючи, що тоді вона була з російським паспортом.

Того вечора Юлія заявила, що вона хоче змінити своє громадянство. Крім того, вона здивувала всіх своєю вимовою українською мовою. Тоді вона розповіла, що є громадянкою Росії, але вже кілька років проживає на території України.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...