Зробила це для власної вигоди: Еліна Світоліна пояснила, чому не потиснула руку росіянці, яка змінила громадянство

Українська тенісистка Еліна Світоліна прокоментувала своє рішення не тиснути руку представниці Вірменії Еліні Аванесян після очного поєдинку на турнірі у Монтерреї, що пройшов минулого тижня, передають Патріоти України.

Уродженка РФ Аванесян змінила російське громадянство на вірменське у серпні цього року. «Так, я знаю, що вона змінила громадянство, але це не єдиний момент, який для мене важливий. Річ також у тім, щоб мати позицію, що ти виступаєш проти дій російської влади і проти того, що відбувається в Україні, проти всієї тієї біди, яку Росія чинить нашим невинним людям. Я не чула такої позиції від неї.

Коли ви змінюєте громадянство заради власної вигоди — це одна справа. Коли ви змінюєте його через засудження геноциду, який чинить російська армія, — це інша", — цитує Світоліну Великий теніс України.

Якою буде погода у вересні: Синоптики дали прогноз на перший місяць осені в Україні

вівторок, 27 серпень 2024, 15:59

У вересні середня місячна температура повітря в Україні прогнозується в межах 15-20 градусів (в Карпатах 13-14 градусів), що на 2 градусів вище за норму, передають Патріоти України з посиланням на прогноз, розміщений на сайті Укргідрометцентру. За прог...

Вийде на новий рівень: Банкір спрогнозував, як може зрости курс долара у вересні в Україні

вівторок, 27 серпень 2024, 15:38

Вересень може стати кульмінаційним у процесі курсоутворення 2024 року. Курс долара на готівковому ринку може перевищити рівень 42 гривні. Про це в коментарі РБК-Україна сказав Тарас Лєсовий, начальник департаменту казначейства Глобус Банку, передають П...