Зробили "героєм": В окуповованому Криму з почестями поховали "вагнерівця", засудженого на 22 роки за спалення людини

На Донбасі загинув колишній ув'язнений Роман Алексанцев. Його в рідному місті засудили за тяжкий злочин, проте пізніше він завербувався в ПВК "Вагнер". Окупант швидко погодився вирушити на війну, адже за це йому обіцяли виплати від держави та амністію, передають Патріоти України.

Під час бойових дій під Бахмутом Роман Алексанцев загинув. У рідному Севастополі його поховали з почестями й окремої уваги вартує промова так званого "губернатора" Михайла Развожаєва, який подякував чоловікові за його воєнні злочини в Україні та назвав його героєм.

"Роман Миколайович був засуджений за тяжкий злочин, але спокутував його кров'ю", — заявив Михайло Развожаєв. Роман Алексанцев 2 серпня 2017 року викликав таксі через диспетчерську службу й на виклик приїхав його добрий знайомий – вони проживали в одному районі. З невідомих причин Роман Алексанцев завдав таксисту не менше трьох ударів ножем і внаслідок отриманих травм Юрій Штеймець (ім'я жертви) помер на місці. Злочинець забрав у водія 120 тисяч рублів, поклав тіло у багажник і кілька годин катався по місту в пошуках заборонених речовин.

Після цього машина з тілом була спалена, а сама справа набула небувалого розголосу на території Криму. Таксиста шукали кілька днів по всьому півострові. У жовтні 2018 року "міський суд Севастополя" засудив Романа Алексанцева до 22 років позбавлення волі в колонії суворого режиму. Присяжні визнали його винним за трьома епізодами злочину: вбивство, викрадення коштів, викрадення і підпал автомобіля.

Бережіть себе: У партіях спецій та прянощів з Індії знайдено небезпечну отруту

четвер, 2 травень 2024, 19:54

Індійське управління з контролю за безпекою продуктів харчування та дотримання стандартів (FSSAI) поінформувало про масштабні перевірки партій вироблених та відправлених за кордон прянощів та приправ індійського походження. Про це пише Reuters, передаю...

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...