Зробили зауваження, яке "не сподобалося": 29-річний чоловік убив матір, бабусю і тяжко поранив дідуся

У Польщі в населеному пункті Бонкув, що поблизу Стальової Волі, 29-річний чоловік жорстоко вбив свою маму, бабусю і тяжко поранив дідуся. Його розізлило зауваження рідних до його способу життя. Про це пише wprost.pl, передають Патріоти України.

Трагедія сталася 29 квітня. У помешканні родини знайшли мертвими 58-річну жінку, її 84-річну матір і тяжко пораненого 89-річного батька. Поліція одразу запідозрила у злочині 29-річного сина та онука вбитих. Він на велосипеді втік із місця події.

30 квітня правоохоронці затримали чоловіка, він переховувався у лісі та весь цей час пиячив. Чоловік зізнався, що сокирою вбив свою матір, однак про те, що розправився з бабусею та намагався вбити дідуся, нібито не пам'ятав.

Прокурор повідомив, що "передумовою злочину стала суперечка з матір'ю, якій не подобався спосіб життя сина". Раніше підозрюваного уже притягували до відповідальності за психологічне насильство над матір'ю.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...