Зробити свій маленький гешефт, або Як працює поїздна мафія: Укрзалізниця потрапила в черговий скандал

50 гривен творять дива: Укрзалізниця потрапила в черговий скандал

Укрзалізниця знову оскандалилась через безквиткове перевезення пасажирів у регіональному поїзді №821/822, що курсує за рейсом Запоріжжя - Харків. Одна за пасажирок залишила скаргу на перевізника, пише паблік "Громадський контроль Укрзалізниці" у Facebook, зазначають Патріоти України.

Жінка в своєму дописі розповіла, що експрес влітку курсує майже порожнім, а провідники за хабарі у 50 гривень безкарно беруть додаткових пасажирів.

Оскільки ціни на перевезення доволі високі, а попит на маршрут влітку низький, поїзд працює майже вхолосту.

Так, у вагоні між станціями Павлоград - Лозова їхало усього сім пасажирів і ще двоє без квитків, які домовилися з провідником.

Жінка пише, що на Лозовій пасажирів трохи додалося.

"Після Лозової людей трохи додалося, як з квитками, так і без таких. Знову не залишили на вокзалі бабулю з величезною кравчучкой, яку вона заштовхала прямо в салон, при цьому також обдарувавши провідника півсотнею", - скаржиться пасажирка.

Дописувачка пропонує Укрзалізниці звернути увагу на дану ситуацію. І запустити цей "даремний експрес", приміром, за маршрутом Кривий Ріг - Генічеськ, що влітку користується шаленим попитом, а квитки завжди в дефіциті.

Організація "Громадський контроль Укрзалізниці" відреагувала на скаргу пасажирки і підтвердила її слова - поїзд і справді напівпорожній, а провідники беруть "безбілетників" за 50 гривень.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...