Зробив свій вибір: Ексголкіпер збірної України переплив Тису, втік із країни та підписав контракт із білоруським клубом

Колишній голкіпер молодіжної збірної України Денис Шеліхов переплив Тису, щоб перейти до білоруської "Славії-Мозир", повідомляє Sport-express.ua. За інформацією джерела, 35-річний футболіст нібито ретельно готувався до втечі з країни, кілька місяців ходив на річку тренуватися плавати з ластами, передають Патріоти України.

Видання звернулося до самого Шеліхова з проханням підтвердити чи спростувати цю інформацію, проте він відмовився спілкуватися з журналістами.

"Ти хто – прокурор?! Такі запитання ставити. Запитай у прикордонної служби. Ти мені таких запитань не став, зрозумів? Ти мені ніхто, щоб такі питання ставити!" – різко відреагував воротар.

Ексголкіпер збірної України переплив Тису, втік із країни та підписав контракт із білоруським клубом – ЗМІ

Останнім місцем роботи Шеліхова була "Вікторія", звідки він пішов вільним агентом. У футболці команди із Сум Денис провів 10 матчів, пропустивши 10 голів. Напередодні дворазовий чемпіон Білорусі (1996, 2000) "Славія-Мозир" опублікував офіційне представлення Дениса.

"Я добре знаю тренерів "Славії", тому що раніше працював із ними в мінському "Лучі". Ми продовжували підтримувати стосунки, спілкувалися. Вони й покликали мене сюди, запропонувавши попрацювати разом, і я з радістю погодився", – заявив Шеліхов в інтерв'ю пресслужбі клубу з Мозиря.

Ексголкіпер збірної України переплив Тису, втік із країни та підписав контракт із білоруським клубом – ЗМІ

Зазначимо, що Денис Шеліхов є вихованцем ДЮСШ-15 (Київ). Згодом приєднався до "Дніпра", з 2007 року його почали залучати до матчів дублюючого складу.

Вас може зацікавити:"Металеві уламки плавали на поверхні води": водолази-сапери ДСНС вилучили з Дніпра частину безпілотника. Фото і відео

Вас може зацікавити:В Україні почали виробництво БМП Lynx: стало відомо, коли перша машина зійде з конвеєра

З початку сезону 2016/17 він грав у "Дніпрі" у стартовому складі. Однак із листопада основним воротарем дніпрян став Андрій Лунін. 12 січня Шеліхов залишив команду у статусі вільного агента.

Ексголкіпер збірної України переплив Тису, втік із країни та підписав контракт із білоруським клубом – ЗМІ

Також відомий своїми виступами за "Волинь" (8 ігор/10 пропущених м'ячів), білоруські "Луч" (16/-25) та "Іслоч" (9/-14), "Миколаїв" (6/-8), "ВПК-Агро" (16/-24), "Металіст 1925" (2/-2), ЛНЗ (2/-1).

"О, а я спав у твоєму ліжку!": Журналіст розповів курйозну історію із життя ексміністра Кулеби

середа, 11 вересень 2024, 19:28

Журналіст Юрій Марченко розповів курйозну історію про вже звільненого міністра закордонних справ України Дмитра Кулебу. Про це він написав в соцмережі Instagram, передають Патріоти України. Він розповів, що раніше періодично спілкувалися. Одного разу н...

Дешево більше не буде: Чому українцям продаватимуть популярний продукт за високими цінами

середа, 11 вересень 2024, 18:56

Цінові рекорди у Європі активізують здорожчання вершкового масла в Україні. При чому зростають як експортні, так і внутрішні ціни. І якщо у зовнішній торгівлі невдовзі може статися обвал вартості продукту, то в самій Україні вона продовжуватиме зростат...