Зробив все, щоб уникнути кари: На Харківщині чоловік збив автомобілем жінку і спалив її тіло

У Харківській області судитимуть чоловіка, який скоїв жахливу ДТП. Він автомобілем збив жінку, забрав її тіло і вивіз у Донецьку область. Там її спалив і закопав. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Харківської області, передають Патріоти України.

"ДТП сталася 12 квітня 2020 року, до Лозівського відділу поліції звернувся місцевий житель. Він повідомив, що його 59-річна дружина вдень вийшла з подвір'я на вулицю та зникла. Відомості про цю подію слідчі районної поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з додатковою позначкою "зникнення безвісти", – йдеться в повідомленні.
Наступного дня в районі вулиці Молодіжної в місті Лозовій слідчі виявили на дорозі сліди, характерні для дорожньо-транспортної пригоди. Поліцейські виявили на асфальті сліди гальмування, фрагменти битого скла, дзеркала та жіночий черевик. Заявник упізнав у ньому взуття своєї зниклої дружини.

"Того ж дня до Лозівського відділу поліції звернувся з явкою з покаянням 31-річний громадянин, житель села Катеринівки Лозівського району. Він заявив, що 12 квітня, близько 15:00, прямував на автомобілі "ВАЗ Калина" через село Домаха в Лозовій. На вулиці Молодіжній він не помітив пішохода-жінки, яка рухалася узбіччям у попутному з ним напрямку, та наїхав на неї. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці. Щоб приховати факт ДТП, чоловік затягнув тіло збитої жінки до свого автомобіля та вивіз на територію Донецької області, де підпалив і закопав. Зловмисник залишив свій автомобіль на території Донеччини та повернувся додому", – розповіли в поліції.

Досудове розслідування завершили. Чоловік отримає покарання за порушення Правил дорожнього руху та залишення в небезпеці. Наразі зловмисник перебуває в слідчому ізоляторі. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...