Зробив вигляд, що притримав для жінки двері: У Києві спритний кишеньковий злодій потрапив на відео

У житловому масиві в Дарницькому районі української столиці камери спостереження зафіксували кишенькового злодія, який витягнув гаманець у жінки, яка входила в супермакрет. Відео цього епізоду, опубліковане на Facebook-сторінці "Позняки Осокорки Харківський", викликало шквал обурення у користувачів мережі, повідомляють Патріоти України.

Як видно на знятих кадрах, за жінкою, яка йшла в супермаркет, слідують двоє молодих хлопців, один з яких підійшов до неї впритул, коли вона була біля входу. Вдаючи, що притримує двері, злодій витягнув з кишені у жінки гаманець, після чого разом напарником, який його страхував, швидко зник з місця крадіжки.

У підписі до відео уточнили, що цей інцидент стався в житловому масиві "Патріотика", де таке трапляється нерідко. Користувачі мережі обурилися нахабним діям кишенькових злодіїв, запропонувавши для них суворе покарання. "Таким мерзотникам треба руки відрубувати, вони їм все одно не стануть в нагоді в житті. Вони ніде нормально працювати не будуть. Це непотрібне сміття суспільства", - пишуть коментатори.

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...