Зростає покоління Зайцевих: Мережу шокувало відео з малолітнім водієм під Харковом

У мережі користувачів розлютило відео, як за кермом авто в Харківській області їздив неповнолітній хлопчик зі своїм другом. Про це пишуть у групі "Харків 1654" в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався в селищі Пересічне Харківської області. Там зняли на відео, як на машині з європейськими номерами на заправку приїхав хлопчик зі своїм другом. Дітям на вигляд близько 11 років і вони каталися без супроводу дорослих.

"У селищі Пересічне Харківська область дітки років 11 розсікають на блясі, заправляються самі, тато дозволяє і грошики дає. Прям покоління Зайцевих зростає. І що їм зробиш, всі місцеві знають і навіть батьки цих пасажирів. Це дуже сумне відео, ніякого сарказму. Рано чи пізно вони зіб'ють чиюсь маму на смерть", - написали в групі.

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...