Зрозумів, що життя занадто коротке: Волонтер АТО зворушив суддів "Голосу країни" своїм виступом (відео)

У неділю, 24 січня, на шоу "Голос країни-11" виступив Олександр Барлебен - СБУшник, який мріє про сцену. Коли на сході України почалася війна, він вирішив стати волонтером, передають Патріоти України.

Після всіх жахів він зрозумів, що життя занадто коротке, щоб відкладати свої мрії на потім. Про це стало відомо під час прямого етеру проєкту.

Так, Олександр прийшов на шоу, щоб здійснити свою мрію і стати справжнім артистом. Він виконав пісню "I'll never love again" співачки Lady Gaga.

На жаль, ніхто з тренерів не повернувся до хлопця, але все ж йому вдалося розчулити артистів. Вони відзначили, що чекають Олександра у наступному сезоні.

  • Нагадаємо, "Голос країни" – українське вокальне телевізійне шоу телеканалу "1+1", адаптація оригінального формату The Voice of Holland. Шоу орієнтоване на пошук професійних і непрофесійних голосів. Його відмінності від звичних вокальних телевізійних шоу: високі вимоги до рівня вокалу. Переможець "Голосу країни" отримує квартиру в Києві.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...