Зрив курортного сезону на морському узбережжі України, бази відпочинку готуються до закриття вже з середини серпня

Арабатська Стрілка (Херсонська область)

Закриті пляжі через «аварійне» море навколо Одеси, навала сонечок в Залізному Порту, море медуз в Лазурному та Бердянську, велика кількість комарів і відсутність електрики на Арабатській Стрілці… Курортний сезон 2021 підприємці зі сфери HoReCa вважають провальним. Зокрема важко прийшлось Херсонщині, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Типичный Херсон».

Багато хто вважає, що відпочиваючих відштовхнуло небажання місцевої влади боротися з комахами та медузами ефективно, також багато нарікали і на відсутність стабільного енергопостачання.

Як кажуть власники готелів і баз відпочинку, туристів рекордно мало в порівнянні з попередніми роками! Дохід від змісту малої кількості туристів не покриває витрат великих баз відпочинку. Їх робота перестає бути доцільною, тому деяким баз простіше скасувати залишкову бронь і закрити сезонний бізнес вже в середині серпня.


Останній спекотний день. Синоптики запевняють, що погода щміниться до кінця тижня

четвер, 2 травень 2024, 8:50

2 травня в Україні переважатиме мінлива хмарність без опадів. . Лише у Сумській, Харківській та Луганській областях вдень місцями пройде невеликий дощ, повідомили в Українському гідрометцентрі. . Вітер буде північно-східний, на заході країни - півден...

"Це так не працює": Вчений розповів, у чому шкідливість БАДів

четвер, 2 травень 2024, 8:39

Маркетологи в Україні найчастіше спекулюють на БАДах, називаючи їх засобами "для покращення здоров'я". Але біодобавки не такі корисні, як здається на перший погляд. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів відомий генетик і біогеронтолог, кандидат біол...