ЗСУ натрапили на російських військових, які обчищали магазин - зустріч окупантам запам'ятається

Російські окупанти вирушили на війну проти України практично без їжі. Через тиждень вони все частіше почали займатися мародерством, зазначають Патріоти України.

Захисники затримали рядового Збройних сил Росії Кирила Олеговича Тельнова. "Він мріяв подорожувати, але зв'язався не з тим туристичним агентством. Збройні Сили України люб'язно зустріли туриста-іхтамнєта та надали умови all-inclusive, бо у Кірюши вистачило розуму, щоб здатися", – розповіли у 58 ОМПБр імені гетьмана Івана Виговського.

Знайомство з українськими військовими в окупанта відбулося під час того, як він зі своїм товаришем обносив місцевий магазин. Адже війна війною, а їсти хочеться. "Товариш виявився не настільки розумний і почав оскаржувати надання послуг Українським військом. Ми люб'язно зафіксували це в книзі скарг та пропозицій, подякували за його думку і поставили ще один плюсик у списку деактивованих окупантів", – додали бійці. В 58 ОМПБр імені гетьмана Івана Виговського пожартували, що в бригаді цінують думку кожного з окупантів, але майже не беруть її до уваги.

Готують дітей до війни: Окупанти влаштували змагання з пілотування БПЛА серед школярів у Скадовську

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:22

За даними національного спротиву, російські окупанти у тимчасово окупованому Скадовську влаштували для школярів змагання з пілотування БПЛА. Деталі: У повідомленні спротиву зазначають, що у турнірі з пілотування БпЛА змагалися школярі молодших класів (...

Не всякий вправний ухилянт перепливе... У ДПСУ пояснили, чим саме підступна річка Тиса

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:15

Через швидку течію річки Тиса, мул, численні вихорі та втягування — багатьом навіть вправним плавцям не вистачає сил, щоб подолати щонайменше 50-метрову дистанцію. Окрім того, в Тисі є численні підводні загородження, в які річка затягує під час підйомі...