ЗСУ "підсмажили" ворожий танк із окупантами, який заїхав на пшеничне поле (відео)

У мережі показали ефектні кадри знищення Збройними Силами України ворожого танка на полі бою. Захисники України зазначають, що в такий спосіб вони плідно відсвяткували День піхоти,передають Патріоти України.

Танк із окупантами згорів посеред засіяного пшеничного поля. Про це у Facebook повідомляє 93-а окрема механізована бригада "Холодний Яр". Ворожа бронетехніка із рашистською символікою Z заїхала на засіяне поле. В один момент з башти танка повалив густий дим.

Потім бійці 93-го ОМБр показали, що від танка російських окупантів залишилася лише купа обгорілого металу. При цьому башту зовсім знесло під час удару.У свою чергу, у коментарі під відео українці поскаржилися, що окупанти заїхали на засіяне зерном поле. Водночас люди подякували захисникам, які змусили ворога відповісти за свій вчинок.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...