ЗСУ починають переходити в наступ: Окупанти вистрілюють всі боєкомплекти, аби їх якнайшвидше забрали з України

Збройні Сили України на багатьох напрямках переходять в успішний наступ і вигонять противника з української території. Про це повідомив речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник, передають Патріоти України.

"Стосовно можливого оточення Києва, знову ж таки - я не хотів би розкривати деталей всіх спеціальних заходів і операцій, які проводять Збройні Сили України. Але можу наголосити на тому, що українська армія не лише обороняється. На дуже багатьох напрямках і в багатьох операційних зонах Збройні Сили України переходять в успішний наступ і відкидають противника", — заявив Мотузяник.

За його словами, наразі ворог намагається скріше втримати ті позиції, які раніше були захоплені. Водночас почастішали випадки, коли диверсанти покидають свою техніку або здаються в полон через проблеми з забезпеченням.

"Ми маємо непоодинокі випадки, коли російські вояки кидають техніку, в якій просто закінчилося пальне. А також маємо приклади, коли російські військовослужбовці масово здаються в полон. У нас є підтверджені випадки, коли, саботуючи накази російського командування, військовослужбовці збройних сил росії намагаються хаотично, неприцільно вистрілити в бік наших населених пунктів увесь боєкомплект, аби поставити своє керівництво перед фактом: мовляв, "у нас немає зброї, у нас немає пального, будь ласка, нас звідси забирайте". Такі випадки також у нас підтверджені", — розповів Мотузяник. Речник Міноборони наголосив, що Збройні Сили України зрештою виженуть ворога з нашої території.

"Мені за вас соромно": alyona alyona закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, які перемогли на Євробаченні

неділя, 19 травень 2024, 16:18

Представниця України на Євробаченні 2024 alyona alyona alyona підтримала переможців конкурсу в Мальме Nemo. Артистка закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, передають Патріоти України. «Трошки соромно за те, як багато українців пішли обго...

Величезна блакитна куля: Португальців вразили політ та падіння невідомого об'єкта (відео)

неділя, 19 травень 2024, 14:53

Увечері 18 травня жителі Португалії та Іспанії бачили на небі можливий метеор, який освітив небо яскравим блакитним спалахом. Водночас місцева влада все ще не знайшла той об'єкт, який впав на Землю. Про це повідомляє The Daily Beast, передають Патріоти...