ЗСУ "покришили" окупантів на Луганщині - ворог відступив з великими втратами

У Луганській області українські захисники відбили атаку російських окупантів в районі міст Гірське, Золоте та селища Сиротине в Луганській області. Окупанти змушені були відступити, втрати ворога - численні, розповів голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram, передають Патріоти України.

"Артилерійським обстрілом пошкоджено 9 будинків у Гірському та 6 – у Золотому. До речі, штурмуючи Гірську громаду, росіяни змушені були відійти, як і в районі Сиротине поблизу Сєвєродонецька. Втрати ворога - численні", - зазначив він.

За його даними на фронті протягом 16 травня захисники відбили 11 атак росіян. Знищили зенітний ракетний комплекс "Тор", 5 танків, 6 артилерійських систем (з них три РСЗВ), 12 одиниць бойової броньованої техніки, 1 автомобіль. Підрозділи ППО збили один ворожий літак Су-25 і три безпілотних літальних апарати типу "Орлан-10".

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...