ЗСУ відбили спробу окупантів прорватися на Дніпропетровщину - ворог зазнав втрат і відступив

У вівторок, 19 квітня, російські окупанти намагалися прорватися на територію Дніпропетровської області з півночі Херсонщини. Війська країни-агресора вирішили провести розвідку боєм, проте успіху не мали, передають Патріоти України.

Вони рухалися у бік Дніпропетровщини на двох БТРах під прикриттям артилерійського та танкового вогню. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" у Facebook.

Українські захисники відповіли на дії противника вогнем. Внаслідок такої гідної зустрічі з боку наших підрозділів ворог зазнав втрат та був змушений відступити на попередній рубіж.

"При спробі гелікоптера Ка-52 здійснити пуски на ураження, нашими підрозділами ППО був відкритий вогонь, що змусило ворога відстрілятися неприцільно і втекти", – сказано в повідломленні.

Загалом на півдні України стабільно напружена ситуація на лінії вогню. Так, на Миколаївщині суттєвих змін в позиціях не було, але ворог продовжує завдавати як артилерійських, так і ракетних ударів.

На південних рубежах ворог продовжує розвідувати позиції ЗСУ за допомогою безпілотників, які регулярно збивають наші сили ППО. Загалом за минулу добу, 19 квітня, було ліквідовано 19 російських окупантів та знищено шість одиниць їхньої військової техніки.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...