ЗСУ за добу знищують по батальйону окупантів: Арестович розповів про втрати РФ в Україні (відео)

Захисники України за добу знищують від половини до цілої батальйонної тактичної групи російських окупантів. Ворогам ще вистачає озброєння, але вони фізично втомилися воювати, передають Патріоти України.

Таку заяву зробив радник голови Офісу президента України Олексій Арестович під час ефіру із російським правозахисником Марком Фейгіним. Запис розмови опубліковано на YouTube.

"Можу сказати, що танкову роту знищили і батальйонний комплект техніки. Тобто посилений батальйон вибув за добу. Це 600 осіб. Але за технікою вони не боєздатні", – повідомив Арестович.

За його словами, зараз на території України знаходиться 76 російських БТГ, хоча на початку повномасштабної війни їх було 120. "Третини немає вже, 40 з лишком БТГ немає", – зазначив радник.Арестович додав, що хоч окупанти все ще "пристойно озброєні", проте "вони всі сильно биті та втомлені".


Потрапили в лікарню з отруєнням: У Курській області "бабусі" щось підмішали до паски для військових РФ

вівторок, 7 травень 2024, 7:38

У Курській області (РФ) велика група військових РФ потрапила до лікарні з тяжкими симптомами. Ймовірно, їх отруїли місцеві мешканки. Про подію розповів російський Z-канал "ВДВ за Чесність і Справедливість", передають Патріоти України. . Неприємність т...

Комуналка в Україні виросте ще сильніше: У НБУ дали прогноз, що подорожчає швидше

вівторок, 7 травень 2024, 7:30

У найближчі кілька років українці зіткнуться із черговим подорожчанням комунальних послуг. При цьому через складну ситуацію в енергетиці вартість електроенергії зростатиме швидше, ніж решта послуг ЖКГ. Про це заявили аналітики Національного банку Украї...