ЗСУ залишили російських окупантів без постачання у двох селах - вони стали "добрими" та просять у населення їжу

Ворог на тимчасово зайнятих територіях продовжує порушувати вимоги Міжнародного гуманітарного права. Про це повідомляє пресслужба Генерального штабу України, передають Патріоти України.

"Ворог вдається до викрадення та залякування місцевих мешканців, утримує цивільних громадян України у заручниках", - розповіли в Генштабі.

А ось у двох селах Київської області ситуація інша. Так, у зв’язку з порушенням підрозділами Сил оборони тилового постачання російських окупантів, в населених пунктах Іванків та Оране (Вишгоролський район, - ред.) окупанти просять у населення їжу, поводяться не агресивно, фактів мародерства не зафіксовано", - розповіли в Генштабі.

На окупованій Луганщині росіянин зґвалтував та жорстоко вбив 17-річну дівчину

вівторок, 7 травень 2024, 10:56

Росіянин зґвалтував і вбив ударом ножа в серце 17-річну дівчину Анастасію, яка проживала в тимчасово окупованому місті Ровеньки Луганської області. Про це інформує російський Telegram-канал ASTRA, передають Патріоти України. Зазначається, що кілька дні...

У ТЦК на Дніпропетровщині помер чоловік нібито від нападу епілепсії - родичі кажуть, що його били

вівторок, 7 травень 2024, 9:57

На території Саксаганського ТЦК Кривого Рогу раптово помер військовозобов’язаний. У військкоматі стверджують, що в нього стався епілептичний напад. Про це йдеться в заяві Дніпропетровського обласного ТЦК та СП, передають Патріоти України. Там заявили, ...