ЗСУ знищили командний пункт окупантів на Харківщині: У мережі з'явилося відео удару

У неділю, 1 травня, Збройні сили України знищили батальйонну тактичну групу російських окупантів на Харківщині. Нашим військовим вдалося розбити командний пункт управління супротивника. Відео ударів на позиціях ворога опублікували журналісти проєкту "Схеми". Окупанти зазнали значних втрат, передають Патріоти України.

На кадрах видно, що загарбники засіли серед дерев.Завдяки влучним ударам українських артилеристів було знищено живу силу противника, а броньовану техніку армії РФ наші воїни перетворили на металобрухт.

Нагадаємо: радник голови Офісу президента України Олексій Арестович повідомив, що 1 травня наші військові завдали трьох ударів по штабах росіян на Харківщині.

Він розповів, що внаслідок удару по командному пункту військ РФ у районі Ізюма було ліквідовано близько 200 окупантів. Серед них були десятки старших офіцерів армії країни-агресора.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...