"Зухвала жінка-вамп!": Тіна Кароль вразила шанувальників новим іміджем (фото)

Декому співачка у якості брюнетки сподобалася навіть більше.
Тіна Кароль. Фото: скріншот з відео.

Українська поп-виконавиця Тіна Кароль поділилася з шанувальниками свіжим фото. На знімку співачка позує фотографу в образі жінки-вам, повідомляють Патріоти України.

Тіна в перуці з чорним коротким волоссям буквально приголомшила шанувальників зовнішнім виглядом. Мила блондинка вмить стала зухвалою брюнеткою. Доповнила образ червона помада. Шанувальники зазначили, що в новому образі артистка має не менш приголомшливий вигляд, ніж з білявим волоссям.

"Ви просто чудово виглядаєте! Класний яскравий образ! Дуже!" - пише фанатка. "Чудова в будь-якому образі. Тут прям зухвала жінка-вамп, від якої чоловіки втрачають голову", - додала інша. "Прекрасна в будь-якому образі! Тіна, Ви - досконалість!!! Приклад для багатьох, що потрібно змінюватися і не бояться змін!" - пише інша користувачка Мережі.


Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...