Зухвало і без паніки: У мережі показали відео із злодієм, що орудує в Києві

На ролику видно, як чоловік, оглядаючись, в магазині сумок бере кілька з них і перекладає в свій пакет.

У Києві розшукують чоловіка, який прямо під камерами відеоспостереження вкрав в магазинах торгово-розважального центру «Гуллівер» 8 сумок і одяг. Відео крадіжки опублікував ресурс «Київ Оперативний», передають Патріоти України.

«Людина, яка на відео, вкрала сумки з магазину в ТЦ" Гулівер ". Переглядаючи камери, з'ясувалося, що в цілому він вкрав 8 сумок і одяг з трьох магазинів. Може, хто впізнає?», - підпис під відео.

На ролику видно, як чоловік, оглядаючись, в магазині сумок бере кілька з них і перекладає в свій пакет. У коментарях один з користувачів стверджує, що саме цей чоловік був побитий за спробу вкрасти точно також в ТЦ OceanPlaza. Охорона просто вивела його з ТРЦ. Інший користувач пише, що така «хвороба» лікується «ударами по печінці і зламаними руками».

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...