Зухвале пограбування магазину в Києві: Злочинець не зважав ні на свідків, ні на камери (відео)

Злочинець відштовхнув продавщицю та забрав гроші.

У Дніпровському районі Києва невідомий чоловік, не дивлячись на присутність покупців, пограбував магазин, зазначають Патріоти України.

На відео, можна побачити, що злочинець дочекався моменту, коли продавщиця відкрила касу, після чого бандит відштовхнув її та забрав гроші. Грабіжника намагалися затримати інші люди, які в той момент знаходилися в магазині, але безуспішно. Зловмиснику вдалося втекти.

Зазначимо, раніше в Дніпровському районі Києва двоє грабіжників розбили скло автомобіля, де сидів 44-річний чоловік та погрожуючи ножем відібрали пакет, в якому знаходилося 300 тисяч гривень.

Потім грабіжники заскочили в Mercedes-Benz E-Class на литовських номерах та зникли з місця злочину.


За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...