"Зупиніть українізацію Польщі": Ультрас Шльонська вивісили антиукраїнські банери під час матчу своєї команди (фото)

В суботу, 29 липня, Шльонськ вдома поступився Заглембє у другому турі чемпіонату Польщі (1:2), інформують Патріоти України.

Під час матчу ультрас господарів вивісили на трибунах антиукраїнські плакати, на яких було написано «Українці мордували дітей на Волині», «Зупиніть українізацію Польщі». Також польські вболівальники нецензурно висловлювались щодо Степана Бандери та Української повстанської армії.

Зазначимо, що 9 вересня на стадіоні Шльонська у Вроцлаві збірна України зіграє проти Англії у матчі відбору на Євро-2024.

Чи потрібно забирати гроші з банків: Аналітик розповів, що буде з заощадженнями

неділя, 1 вересень 2024, 11:25

Українським банкам вдалося накопичити достатньо грошей навіть попри триваючу війнує. Тому запас коштів для того, щоб віддати депозити, у них є. Відповідно, якщо покласти гроші у банк, то вони там не "згорять", передають Патріоти України. Про це повідом...

Поступове похолодання та заморозки: В Укргідрометцентрі дали прогноз погоди на вересень

неділя, 1 вересень 2024, 10:48

Вересень перехідний місяць від літа до осені, якому властиве загальне зниження температури. Заморозки можливі по всій території України, передають Патріоти України з посиланням на прогноз, розміщений на сайті Укргідрометцентру. За прогнозом синоптиків...