Зупинилось з людьми у кабінках: Оглядове колесо "Сонце Москви", яке урочисто відкрив Путін, знову зламалося (відео)

У столиці Росії, у парку ВДНГ, вийшло з ладу оглядове колесо "Сонце Москви". Атракціон зупинився з людьми у кабінках. Одному з відпочивальників стало погано. Про це повідомляє і надає фото Телеграм-канал SHOT, передають Патріоти України.

Наразі, за повідомленням джерела, адміністрація парку евакуює людей з атракціону, а на місце інциденту виїхали рятівники та "швидка".

Нагадаємо, що цей атракціон восени 2022 року урочисто відкрив президент РФ Володимир Путін. Він разом із мером Москви зв’язались з ВДНГ для відкриття колеса онлайн, з концертної зали. Там проходило святкування 875-річчя Москви.

Тоді пропагандистські росЗМІ повідомляли, що "Сонце Москви" вміщує до 450 осіб: атракціон має 30 кабінок, в кожній з яких можуть перебувати до 15 людей. Один оборот колеса, за даними джерела, триває майже 19 хвилин.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...