Зупинилося дихання: У США домашня ящірка вирвалася з клітки та вбила господаря

Аризонський отрутозуб - велика ящірка довжиною до 60 сантиметрів і вагою близько двох кілограмів. Як повідомляє Fox News, у США домашня отруйна ящірка вибралася з вольєра і розправилася з господарем, передають Патріоти України.

34-річний Крістофер Уорд з міста Лейквуд, штат Колорадо, тримав удома двох аризонських отрутозубів — отруйних ящірок. Якось партнерка чоловіка почула дивний звук, що долинав із сусідньої кімнати. Вона увійшла до приміщення і виявила, що одна з отруйних рептилій на прізвисько Вінстон вирвалася з клітки та вкусила господаря за руку. Чоловік упав на підлогу, у нього почалася сильна блювота, а потім зупинилося дихання.

Жінка відразу викликала "швидку". Уорда терміново доправили до лікарні. Лікарі боролися за його життя чотири дні. Проте врятувати чоловіка не вдалося — його вбила отрута аризонського отрутозуба.

Незабаром після того, що сталося, співробітники служби контролю за тваринами Лейквуда приїхали до будинку Уорда та вилучили двох отруйних ящірок. У будинку також було знайдено 26 павуків різних видів, серед яких був павук-птахоїд.

Двох аризонських отрутозубів доставили до центру реабілітації диких тварин. У поліції зазначили, що закони Лейквуда забороняють тримати у будинках цих отруйних плазунів.

Аризонський отрутозуб (гелодерма аризонська, жилатьє) — велика ящірка довжиною до 60 сантиметрів і вагою близько двох кілограмів. Рептилія харчується птахами та їхніми яйцями, дрібними ссавцями й рептиліями. Отрутозуб має велику силу укусу і може не послаблювати хватку протягом декількох секунд. Отрута рептилії небезпечна для людини, але її вплив рідко призводить до летального результату.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...