Зупинили авто на безлюдній дорозі: Під Одесою по-звірячому побили депутата (фото)

У передмісті Одеси сталася надзвичайна подія. Невідомі зупинили автомобіль, у якому перебували депутат однієї з ОТГ Херсона разом із дружиною. Зловмисники жорстоко побили їх. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Одеської області, передають Патріоти України.

За словами правоохоронців, чоловік перебуває у тяжкому стані, за його життя борються лікарі. Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Встановлюються особи, які причетні до злочину.

"Наразі розпочато досудове розслідування. Поліцейські вживають заходів щодо встановлення та затримання осіб, причетних до злочину. Зловмисникам загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні прес-служби.

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...