Зупинили всю "зелену гілку": У київському метро зачепер потрапив під поїзд і загинув жахливою смертю

На Сирецько-Печерській лінії київського метрополітену потрапивши під поїзд загинула людина. Про трагедію повідомила пресслужба КП "Київський метрополітен", зазначають Патріоти України.

"Випадок летальний. За попередньою інформацією зачепер потрапив під потяг. На місці працює аварійна бригада, медики та правоохоронці", - сказано в повідомленні.

Після події на Сирецько-Печерській лінії тимчасово змінювався графік руху поїздів, зараз рух відновлено у звичайному режимі. Особу загиблого встановлюють правоохоронці.

У київському метро потрапивши під поїзд загинув зачепер 01

"Тіло знайшли під нашим вагоном, за сто метро до Південного мосту. Але начебто впав він з попереднього потяга. Тільки голову не могли знайти", - пише один користувачів.


ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...