Готуйтеся, зупиниться все: В Україні можуть ввести "чорну" зону карантину

В Україні можуть ввести "чорну" зону карантину в областях з найвищою захворюваністю, там зупиниться все. Про це в своєму Telegram-каналі повідомила журналістка Соня Кошкіна, передають Патріоти України.

За її словами, повного локдауну в Україні знову не буде, так як економіка не витримає. "Але! До вже існуючого переліку "зон" для регіонів додадуть ще одну. Умовна назва "чорна". Підкреслюю: поки умовна - та, що в роботі використовують, формально, звичайно, спокійніше якось назвуть. Критерії ще розробляють, але основний - повна заповнюваність ліжок. Ось, у чорній зоні буде повний локдаун локальний, з зупинкою всього", - зазначила Кошкіна.

Вона уточнила, що в Україні хочуть обмежити роботу усіх ресторанів, розважальних закладів і т.д. з вечора п'ятниці до п'ятої ранку понеділка, щоб працювали виключно на доставку. Працювати будуть тільки аптеки і продуктові. Продаж будівельних та інших споживчих товарів обмежать.

"На тій же нараді прозвучала ідея в Києві віддати під епідемічні потреби "Феофанію". Там тисяча ліжок, достатньо кисню і укомплектований персонал. Ні копійки бюджетних грошей і ніякі "мобільні госпіталі" розгортати не потрібно... Президенту ідея дуже сподобалася. Шмигаль теж підтримав, але знайшлися, зрозуміло, противники. Подивимося, чия візьме", - підсумувала вона.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...