Зустріч на квартирі обернулася вбивством: З'ясувалися деталі загибелі 22-річної дівчини в Тернополі

Підозрюваного у вбивстві 22-річної дівчини, яку знайшли мертвою під вікнами одного з будинків у місті Тернополі, затримали. Ним виявився 19-річний мешканець Лановецького району, який орендував у місті квартиру, передають Патріоти України.

Пригода сталася у понеділок, 6 грудня. Тіло мешканка Тернопільського району виявив місцевий житель, який вигулював собаку, повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції у Тернопільській області.Він викликав швидку, але медики констатували смерть та повідомили про це правоохоронців. Зазначається, що на тілі загиблої було виявлено понад двадцять ножових поранень. Крім того, підозрюваний після вбивства викинув її із четвертого поверху.

Після затримання чоловік розповів, що він познайомився зі своєю жертвою за кілька годин до вбивства та запросив її до себе додому. Під час спілкування між ними виник конфлікт, унаслідок якого чоловік завдав новій знайомій ударів ножем.Після цього тіло дівчини він виніс на балкон, там воно пролежало до ночі ще 12 годин, а вранці 6 грудня викинув її на вулицю. Одяг загиблої та її особисті речі підозрюваний виніс на смітник біля будинку. У квартирі прибрав і намагався втекти. Правоохоронці знайшли його в одному із районів Тернопільської області.

Чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК та оголосили підозру за ч.1 ст.115 (навмисне вбивство) Кримінального кодексу. Йому загрожує від десяти до п'ятнадцяти років ув'язнення або довічне позбавлення волі. На даний момент вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу, а також триває слідство.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...