Зустрічатиме особисто Зеленський? "Лекхім" анносував прибуття до України припізнілої антикоронавірусної вакцини з Китаю

Компанія-постачальник "Лекхім" заявила, що планує поставки вакцини CoronaVac китайської фармкомпанії Sinovac Biotech 25 березня. Про це повідомила керівниця відділу маркетингу компанії "Лекхім" Елеонора Мельник, зазначають Патріоти України.

За словами представниці скандальної компанії, котру пов'язують з Раїсою Богатирьовою, 25 березня планується забрати і доставити першу партію вакцин CoronaVac. Інформацію про рейс та точний час прибуття в компанії обіцяють уточнити пізніше.

Раніше компанія "Лекхім" повідомила, що вакцина проти COVID-19 CoronaVac успішно завершила третю фазу випробувань у Туреччині і буде поставлена в Україну до 15 березня. Водночас у держпідприємстві "Медичні закупівлі" зазначили, що не отримали документів від китайської фармкомпанії Sinovac Biotech для отримання вакцин проти COVID-19.

Депортації бути? У Чехії зробили заяву щодо українців призовного віку, які ухиляються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 3:25

Міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський заявив, що його країна не підтримує позицію тих українських чоловіків, які намагаються уникнути мобілізації виїздом за кордон. Водночас визнав, що механізми держави обмеженні в питанні депортації таких люде...

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...