Згвалтував і вимагав гроші: У Києві хлопець жорстоко поглумився над школяркою (фото)

У Києві 19-річний хлопець вимагав у 11-річної дівчинки інтимні фото, а потім зґвалтував її. Також юнак зажадав від школярки грошей, погрожуючи викласти її знімки в інтернет. Про це повідомила прес-служба прокуратури Києва. Спершу хлопець надсилав дівчинці повідомлення сексуального характеру, поступово розбещуючи її, передають Патріоти України.

Киянин зажадав від школярки її фото в оголеному вигляді та спонукав вживати з ним наркотики та психотропи. А пізніше хлопець, скориставшись безпорадністю дівчинки, примусив її роздягнутися та зґвалтував. Тоді він почав вимагати у школярки гроші, погрожуючи викласти в інтернет її фото в оголеному вигляді.

Правоохоронці затримали юнака. Йому вже повідомили про підозру за ч. 4 ст. 152 (зґвалтування малолітньої), ч. 1,2 ст. 189 (вимагання, вчинене повторно) КК України. Місцева прокуратура готуватиме клопотання про обрання запобіжного заходу. Також встановлюватиметься причетність підозрюваного до вчинення інших злочинних дій.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...