Зв'язали і вимагали грошей: В Одесі скоїли зухвалий розбійний напад на суддю

В Одесі зловмисники скоїли розбійний напад на будинок судді, який розташований на вулиці Толбухіна в Київському районі. Нападники зв'язали суддю і його дочку, після чого вимагали гроші. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції, передають Патріоти України.

"Четверо зловмисників в масках увірвалася в житло, коли чоловік, 1975 р.н., разом зі своєю дочкою входив в будинок. Невідомі зв'язали потерпілих і, погрожуючи фізичною розправою, почали вимагати гроші та цінні речі. Шум почули сусіди, які викликали поліцію, а підозрювані відразу зникли", - повідомили в поліції. Жертвою нападу став суддя апеляційного адміністративного суду. За фактом нападу відкрито кримінальне провадження за статтею про розбій (ст.187 КК України).

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...