Зв'язав, бив і ґвалтував: Під Києвом чоловік кілька годин знущався над жінкою

У Броварах Київської області чоловік кілька годин знущався з жінки, яку запросив до себе в гості. Після скоєння злочину він спробував втекти, але його встигла затримати поліція. Деталі розповіли в повідомленні поліції Київської області на Facebook, передають Патріоти України.

За словами поліції, 22-річна мешканка Києва зателефонувала в управління і повідомила про те, що її побив і зґвалтував знайомий. Напередодні вона приїхала до нього в гості, він запросив її в будинок. Там він накинувся на жінку, зв'язав їй руки та ноги, почав бити, а потім зґвалтував.

Через кілька годин вона змогла звільнитися і зателефонувати в поліцію. На місце події прибули патрульна поліція, слідчо-оперативна група Броварського районного управління поліції та медики.

41-річний житель міста Бровари, який підозрюється у скоєнні злочину, перебував удома. Однак, побачивши поліцію, він спробував сховатися, але загін оперативного реагування патрульної поліції його швидко затримав.

"Слідчі Броварської окружної прокуратури Київської області повідомили про підозру за ч.1 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років. Броварським районним судом Київської області було обрано запобіжний захід-утримання під вартою без права внести заставу", - сказано в повідомленні поліції.

Крім того, з'ясувалося, що на розгляді в Броварському суді вже є два обвинувальні акти на цю людину за кримінальними правопорушеннями, які були здійснені раніше – за ч.2 ст. 187 (розбій) і за ч. 3 ст. 357 (викрадення) Кримінального кодексу України.

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...