"Звідки тенденція хейтити військових? Це як? Засудити за державну нагороду?!": Снайперка Євгенія Емеральд - про критику захисниці "Азовсталі"

Українська захисниця, офіцерка, снайперка Євгенія Емеральд у Stories прокоментувала скандал із захисницею Азовсталі Катериною Поліщук (Пташка), яку зацькували у Мережі після вручення їй ордену президентом Володимиром Зеленським, передають Патріоти України.

Емеральд вважає, що коментаторів, які хейтять українських захисників, потрібно притягнути до відповідальності за розкол усередині країни. «Що ж ви, люди, робите. Чим ми відрізняємося від сусіда? Що ж буде з військовими хлопцями та дівчатами, коли вони всі після перемоги повернуться додому? Ладно, у мене все гаразд. Чоловік, дитина і є чим займатися. А в багатьох нема нічого. І їм буде потрібна підтримка. Що пішла за тенденція хейтити військових? Це як? Пташку засудили за державну нагороду! Дно! Дівчина у полоні була. Потрібно цих коментаторів притягти до відповідальності за розкол в середині держави. Тому що у майбутньому це може погано закінчитися», — зазначила офіцерка.

Євгенія також висловилася про дружину київського наркодилера Юрія Чернецького, співачку Інну Воронову, яка оголосила про розставання з ним після того, як його засудили до п’яти років позбавлення волі. «Я засмутилася, що не буде „концерту кохання“. І відверто трохи навіть шкода Юрчика. Попросіть в Інни список книг, які її трансформували. Може, і нам буде корисно», — прокоментувала Емеральд.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...