Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV.

Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних речовин. Її засудили до дев’яти років позбавлення волі за контрабанду наркотиків.

За словами Грайнер, вона робила все, щоб вижити у в’язниці.

«На матраці була величезна пляма крові. У мене не було ні мила, ні туалетного паперу.

Це був момент, коли я відчула себе неповноцінною людиною. І я подумала: «Отже, це буде весела поїздочка. Ти маєш робити те, що маєш, щоб вижити», — наводить слова Грайнер Inside the Games.

Нагадаємо, у грудні дівчину обміняли на російського бізнесмена Віктора Бута, який відбував ув’язнення у США.

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...