Звільнений із російського полону моряк святкує весілля в Україні (фото)

Весілля гуляють у селищі Веселе на Херсонщині.

Звільнений з російського полону український моряк Віктор Безпальченко нарешті відгуляв весілля з коханою Тетяною в Україні. Урочиста церемонія пройшла на березі Дніпра. Фото молодят оприлюднив у фейсбуці адвокат українських моряків Микола Полозов, передають Патріоти України.

Весілля гуляють у селищі Веселе на Херсонщині. Що цікаво, наречений одягнений не у простий костюм, а в парадну форму морського офіцера. Наречена – у пишній весільні сукні кольору айворі. На святкування запросили друзів, рідних та інших моряків, з якими Віктор потрапив у російський полон.

Віктор Безпальченко та його кохана Тетяна Шевченко планували відгуляти весілля у квітні 2019 року. Проте, у листопаді 2018-го РФ нахабно захопила українські кораблі та моряків біля Керченської протоки. Відтоді військові провели 10 місяців у ворожому полоні.

Але це не завадило закоханим стати законними чоловіком і дружиною. Пара наприкінці березня 2019 року одружилася у московському СІЗО. Проте, після звільнення з російського полону моряк пообіцяв влаштувати святкування на волі в Україні і навіть запрошував на весілля президента Володимира Зеленського.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...