Звільняв Куп'янськ і воював за Бахмут: Окупанти вбили добровольця з Франції, у нього лишилося двоє дітей

Російські окупанти вбили 29-річного француза Кевіна Давида, який рік захищав Україну на фронті у складі "Іноземного легіону". Про це повідомили у підрозділі французьких добровольців Task Force Baguette, передають Патріоти України.

Кевін загинув у боях за Бахмут цього тижня, точна дата поки невідома. У нього залишилась дружина та діти. "З важким серцем і безмірним сумом повідомляємо про смерть нашого брата по зброї Кевіна Девіда поблизу Бахмута. Він залишив свою дружину та своїх 2 дітей. Дякуємо за вашу жертву. Спочивай з миром", – йдеться у повідомленні.

За даними Valeurs Actuelles, чоловік брав участь у звільненні Куп'янська на Харківщині. Його сестра розповіла, що спершу Кевін Девід поїхав в Україну як волонтер, але згодом він вступив до лав армії. 15 березня чоловік повідомив сестрі, що їде під Бахмут.

"У середу 15 березня він попередив, що їде до Бахмута. Туди його перевели з командою для виконання завдання. Кевін раніше говорив про бажання бути похованим з українськими почестями", – розповіла вона.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...