"Звільніть цицьки!": Сотні жінок їздили містом топлес на велосипедах (фото 12+)

Сотні оголених до пояса жінок каталися на велосипедах вулицями Берліна на знак солідарності з жінкою, якій наказали прикрити груди в аквапарку, тому що там діти. Учасниці каталися містом топлес із гаслами "Припиніть сексизм", "Моє тіло - мій вибір" і "Звільніть цицьки", написаними на їхніх тілах. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України.

Протестувальниці стверджували про подвійні стандарти, тому що чоловікам засмагати топлес ніхто не забороняє. Акцію під назвою "Соски не вільні, поки не звільняться всі соски" організувало об`єднання Hedonist International. Його мета - боротися за рівність. На їхньому сайті йдеться, що всі соски є гарними.

У той час, коли багато жінок прийшли на акцію топлес, певні чоловіки одягнули бюстгальтери або бікіні на знак солідарності. Протест виник у відповідь на те, що француженці Габріель Лебретон наказали піти з аквапарку в Берліні після того, як її попросили вдягнути бікіні під час засмагання, але вона відмовилася. У Німеччині немає законів, що забороняють часткову оголеність. Натомість заклад може встановлювати правила щодо власності, якою володіють.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...