Звільнив село під Ізюмом: На війні загинув музикант з Чернівців

На фронті загинув музикант з Чернівців та громадський діяч Пилип Стахов з позивним Філ. У чоловіка лишилася дружина та маленький син. Про це повідомили у Чернівецькій обласній раді, передають Патріоти України.

Стахов воював у складі буковинського підрозділу Альбін, який входив до 12-ї бригади спеціального призначення Азов. До лав захисників чоловік долучився після початку повномасштабного вторгнення.

Разом з побратимами Стахов захищав Київщину та брав участь у боях під Ізюмом. Військових був серед тих, хто звільнив від окупантів село Велика Комишуваха Харківської області.

Захисник закінчив філософсько-теологічний факультет (нині кафедра філософії та культурології) Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича за спеціальністю Культурологія. Філ був музикантом та виступав із відомим у Чернівцях музичним гуртом RUTA.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...