Звіряча розправа у "благополучній" родині: На Закарпатті діти вбили свою матір, роздягли і викинули тіло в річку (фото)

Хустський районний суд Закарпатської області визнав винними хлопця і його неповнолітню сестру в скоєнні умисного вбивства їх матері, повідомляють Патріоти України.

Злочин відбувся ще в лютому 2017 року в Хусті. На той час братові виповнилося 18 років, а його молодшій сестрі 15 років. Вбивство детально спланували: дочекавшись, коли мати засне, вони ножем і кухонною дерев'яною качалкою завдали їй безліч ударів.

Від отриманих травм 42-річна жінка померла. Після цього її діти завернули труп матері в ковдру і віднесли до річки на околиці міста - майже за три кілометри від будинку. Там роздягли і кинули у воду, розповіли в прокуратурі Закарпатської області.

Мотивом для вбивства стала крадіжка, вчинена дівчиною в 2016 році. Її мати збиралася звернутися до правоохоронців і повідомити про цей злочин. Дітям це не сподобалося.

Тривогу підняв чоловік убитої. Дружина пішла з дому і не повернулася, а на телефонні дзвінки не відповідала. Під час огляду будинку слідчі виявили плями бурого кольору - кров. А діти зниклої вели себе підозріло та плуталися у свідченнях. Співробітники поліції і рятувальники знайшли оголене тіло зниклої під автодорожнім мостом річки Тиса біля опори.

За інформацією місцевих видань, які посилаються на правоохоронців, діти таким же чином збиралися позбутися і від батька. Тим часом, знайомі стверджують, що це була благополучна сім'я.

Суд визнав обвинувачених винними в скоєнні умисного вбивства і засудив кожного до 14 років позбавлення волі. Крім того, кожен з них повинен виплатити по 400 тисяч гривень чоловіку загиблої жінки за завдану злочином моральну шкоду. Прокурором доведена вина неповнолітньої обвинуваченої в скоєнні крадіжки, яка стала мотивом для вбивства.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...