Звіряча розправа: У Росії вітчим забив до смерті 2-річну дівчинку (фото)

У Росії в Приморському краї до смерті забили дворічну дівчинку. Як з'ясувалося, страшний злочин справа рук 21-річного вітчима, повідомляють Патріоти України.

Місцеві правоохоронні органи уточнюють, що інцидент стався 11 серпня. У квартирі будинку в селі Іллінка Ханкайского району було виявлено тіло дівчинки віком 1 рік 9 місяців з тілесними ушкодженнями. Вітчима дитини вже затримали.

Як пише "КП", безробітний Олександр Х. разом з дружиною – 29-річною Вікторією П. – любили випити. На тлі цього вони і зійшлися. До алкоголю пристрастилася навіть 12-річна дочка жінки.

Знайомі сім'ї розповідають, що в той день прийшли виплати на дітей, тому було вирішено влаштувати застілля. Вікторія від великої кількості випитого спиртного заснула, а Олександр продовжив банкет. Що сталося далі і чому він убив дитину, наразі з'ясовує слідство.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...