Звіряче вбивство депутата з дружиною в Росії: ЗМІ назвали ймовірного вбивцю (фото)

Тіло підозрюваного Олександра Полуяна знайшли на місці злочину, з порізами обох рук.

Олександр Полуян. Фото: соцмережі.

Вірогідним убивцею російського депутата Андрія Алабушева виявився син його колишнього звільненого підлеглого. Про це повідомляє Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

У 2018 році депутат Законодавчих зборів Ростовської області Алабушев звільнив свого підлеглого Анатолія Полуяна, відправивши його на пенсію. За попередніми даними, Полуян був звільнений через підозри в махінаціях з продажем зерна.

Сім'я чоловіка стала мати гостру потребу в грошах. 38-річному синові Полуяна, Олександру, довелося багато працювати, щоб забезпечити трьох дітей і вагітну дружину.

Тіло Олександра Полуяна знайшли на місці злочину, з порізами обох рук. Як передбачається, той зачаїв образу на начальника батька і вбив його, а також його дружину. Анатолій Полуян в це не вірить, за його словами, син "був тихим, неконфліктний, він як теля, не псих, навіть курку не образить".

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...