Звірства, які шокують: У Бахмуті російський снайпер цинічно розстріляв літню пару (відео 18+)

У Бахмуті російський снайпер цинічно розстріляв літню пару. ВІДЕО 18+

У Бахмуті російський снайпер розстріляв двох літніх людей, які не евакуювалися з міста. Про це повідомила Держприкордонслужба у вівторок, 12 квітня, передають Патріоти України.

У відомстві розповіли, що літній чоловік повертався до зруйнованого окупантами помешкання, коли його підступно вбив російський снайпер. До розстріляного наблизилася літня жінка, яку загарбник теж цинічно розстріляв.

Також дрон прикордонників зафіксував ще один злочин окупантів проти цивільного населення. Після обстрілу загарбниками приватного сектору міста в об'єктив безпілотника потрапила розгублена жінка, яка сиділа в зруйнованому будинку. Вона оплакувала рідну людину, тіло якої залишилось під завалами.

Скандальна норма: Чому чоловікам за кордоном не продовжують закордонних паспортів - пояснення консула й адвоката

понеділок, 29 квітень 2024, 16:30

Припинено прийом нових заяв на вчинення консульських дій від певної категорії українців, а саме чоловіків, віком 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном. Виняток становлять лише оформлення посвідчення особи на повернення в Україну. Такі дії ...

Дослідження показало: Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника

понеділок, 29 квітень 2024, 16:22

Ділянка моря між Флоридою, Пуерто-Ріко та Бермудськими островами широко відома як Бермудський трикутник. Таку назву він отримав у ХХ столітті, коли його почали пов'язувати із загадковими зникненнями літаків та човнів. Багато років стверджується, що к...