Звірства "орлів Авакова": На Сумщині поліцейські тримали чоловіка головою вниз з мосту, щоб домогтися зізнання в крадіжці (відео)

У Сумській області Інкасатор стверджує, що поліцейські жорстоко били його, змушуючи зізнатися у злочині, який чоловік не скоював. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

31-річний Олександр каже, що у відділенні поліції його запросили нібито для того, щоб провести опитування, а вийшов він звідти з побоями і підписаним зізнанням.

За словами потерпілого, спочатку правоохоронці мучили його в ділянці, а потім відвезли на місце злочину і тримали за ноги головою вниз з моста. Зараз чоловік зі струсом мозку і множинними побоями знаходиться в лікарні.

Олександра звинувачують у тому, що він нібито вкрав касету з десятьма тисячами гривень з терміналу, який обслуговував як Інкасатор. На камерах відеоспостереження був зафіксований чоловік в масці, який, по всій видимості, і вкрав гроші. Колеги Олександра не вірять, що це міг бути він.

Зараз родичі побитого чоловіка написали в ДБР і поліцію скарги. При цьому правоохоронці все спростовують, а у Олександра за тиждень так і не зняли побої, хоча він лежить в лікарні.

У той же час адвокат чоловіка стверджує, що поліцейські, які підозрюються в побитті його підзахисного, вже фігурують в інших провадженнях, зараз розслідуваних ДБР. Правоохоронців підозрюють у зловживаннях та розбійному заволодінні телефоном.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...