Звірство скреп: У Росії чоловік через сварку з дружиною зарізав маленьку доньку (фото)

У російському місті Липецьк чоловік зарізав доньку, поранив дружину і другу дитину, а після цього наклав на себе руки. Про це повідомляють в Telegram-каналі Daily Storm, передають Патріоти України.

За даними слідства, між чоловіком і його дружиною, яка є світовим суддею, виникла сварка. Напередодні ввечері в гості до родини приходили батьки чоловіка і він скаржився на відсутність грошей і проблеми на роботі, з якої хотів звільнитися. Відзначають, що чоловік був главою відділу продажів в одному з місцевих автосалонів.

В результаті перепалки з дружиною чоловік зарізав чотирирічну доньку, поранив дружину і другу дитину, після чого спробував спалити квартиру. Потім батько сімейства вчинив самогубство.

"Сім'я була благополучна, обоє працювали, старша донька вчилася в школі, молодша - ходила в садок. Всі члени сім'ї жили разом, які обставини привели до злочину, з'ясовується", - розповіла старший помічник керівника обласного управління СК Юлія Кузнєцова.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...