"Звісно, Зеленського обізвав. Цілих три рази": Актор "Квартал 95" насмішив новою пародією на Лукашенка (відео)

Актор Студії "Квартал 95" Юрій Великий потішив українців новою смішною пародією, передають Патріоти України.

Цього разу в центрі уваги гумориста опинився самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко та його нещодавня заява, у якій він назвав президента України Володимира Зеленського "гнидою".

У пародії "Лукашенко" говорить, що від своїх слів не відмовляється і висловив свою думку. В цей момент білоруському диктатору зателефонував путін: "Звісно, Зеленського обізвав. Цілих три рази, як ви й просили. Так, виклик кинуто. Я так і сказав. Цілих два рази, як ви й платили, ой, просили. Стосовно втягування нас у війну, звісно сказав. Що сказав? Сказав, що нічого у вас не вийде. Ні, не у них. Саме у вас. Їм то навіщо нас туди втягувати", - говорить "Лукашенко".

Після того, як "путін" сказав Лукашенку, що наступного траншу він може не чекати, білоруський диктатор змінив свою думку і почав викручуватися: "Про всяк випадок, хотілося б внести ясність стосовно того, що я нещодавно сказав про Зеленського. По-перше, хочу заявити, що мене неправильно зрозуміли. Це слово, яке я сказав було вирване лошадь з тіста, ой з контексту було вирвано. Мені не дали договорити. Насправді я хотів сказати, гни далі свою лінію. Ти молодець, в тебе все виходить", - передумав "Лукашенко".

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...