"Зводить дідка в могилу": Молоду дружину Петросяна запідозрили в тому, що вона хоче позбутися чоловіка

Літнього чоловіка нескладно вбити й без справжньої отрути?

Молоду дружину російського гумориста Євгена Петросяна Тетяну Брухунову, яка нещодавно показала дивне фото, запідозрили в тому, що вона «зводить в могилу» чоловіка. Підозрює молоду жінку в цьому блогер Олена Міро, передають Патріоти України.

Вся справа в тому, що Брухунова часто публікує дуже калорійні страви, які готує чоловікові. «Подивившись на ці кулінарні збочення, я подумала: могла б просто мікродози миш'яку в їжу підмішувати. Ефект був би той же: вірна і досить швидка смерть», - пише Міро в своєму блозі.

Вона впевнена, що Брухунова знає, що робить. «Отримавши від Петросяна спадкоємця і впевнившись в тому, що в заповіті прописано її ім'я, Танечка годує дідка так, щоб той - як би це м'якше сказати - не затримався на цьому світі?» - запитує Міро у читачів.
Вона впевнена, що все це - «швидкий шлях в могилку». Дружина гумориста поки мовчить.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...