Зворушлива історія Кориці і Кардамона: Як маленькі кошенята об'єдналися, щоб вижити (фото, відео)

Цих милих кошенят врятували з вулиць Сан-Франциско. Вони потрапили до притулку та навіть не мріяли зустріти одне одного. Кумедних малюків назвали Кориця і Кардамон. Вони так прив'язалися один до одного, що їм довелося шукати спільний дім разом, передають Патріоти України.

Кошенята увесь час обіймаються

Першим до притулку потрапив руденький котик, якого назвали Кориця. Спершу він був переляканим і самотнім, до того ж голова малюка була сильно нахилена.

Коли в Службу охорони тварин привезли смугастого малюка, там вже знали, де знайти йому товариша. Новачок Кардамон та Кориця одразу почали обійматися. Працівники притулку були вражені – адже зазвичай так обіймаються тільки кошенята, які народилися від однієї мами.

Кориця одужала

Кошеняті допомогла дружба, відсутність стресів, а також масажі та розтяжка. Після цього кошенятам почали шукати новий дім – звісно, разом.

Малюкам пощастило, адже їх забрали у люблячу родину. А вони віддячують тим, що увесь час муркають та залізають на плечі своїх людей, щоб подивитися на все з висоти.

"Я знаходжу їх у себе на грудях щоранку, і вони муркочуть", – розповідає Джойс, прийомна мама котиків.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....