Зворушлива історія родини патріотів: Разом із сином в обороні України

З початком воєнних дій на Сході України Валерій та його старший син одразу ж пішли боронити українську землю.

Вже близько 10 років військовослужбовець Валерій проходить військову службу у Збройних Силах України. Він старший технік роти в механізованій бригаді. До призову працював на «Укрзалізниці» провідником. Воїн є батьком чотирьох синів. Старшому – 25 років, молодшому ледь виповнилося 5, повідомляють Патріоти України.

З початком воєнних дій на Сході України Валерій та його старший син одразу ж пішли боронити українську землю. Син проходив службу в десантно-штурмовій бригаді. Особливі хвилювання у батька були, коли хлопець виконував бойові завдання під час захисту Донецького аеропорту, та все ж минулося.

– Інколи спілкуєшся з людьми, і чуєш, що тому не треба, інший не хоче, але все ж таки хтось повинен захищати державу. Мирне населення хай не хвилюється, ми зробимо все і навіть більше, аби вони спали спокійно, – каже військовослужбовець Валерій.

З дитинства боєць захоплюється технікою, любов до неї прищепив і синам. Всі рідні та близькі пишаються Валерієм, особливим прикладом він є для своїх дітей. Зокрема 13-річний син планує вступати до військового ліцею, аби продовжити справу батька та старшого брата.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...